Säännöt ja palkinnot

Säännöt ja palkinnot

– Joukkueen koko 2-3 pelaajaa.
– Heitetään 9-väyläinen rata läpi kaksi kertaa. Molempien kierrosten tulokset lasketaan yhteen ja voittaja selviää kierrosten yhteenlaskettujen tulosten perusteella.
– Jos sijoista 1-3 on epäselvyyttä tasatilanteen vuoksi, jatketaan kilpailua tasatilanteessa olevien joukkueiden kesken äkkikuolematyyliin väylä kerrallaan, kunnes ero on saatu selville.
– Kierrosten välissä heitetään puttikisa. Jokainen joukkue heittää 15 kiekkoa (mahdollisuus käyttää järjestäjän kiekkoja) ja 3 parasta joukkuetta selvityy finaaliin. Mikäli tilanne on tasan useamman joukkueen kesken suoritetaan ns. “äkkikuolema”.
– Kilpailu heitetään alternative shot -tyylillä siten, että joukkueen jäsenet heittävät väylillä vuorotellen. Väylän alussa joukkue saa valita aloittavan heittäjän, tämän jälkeen edetään vuorotellen.

Palkinnot

Kolme parasta joukkuetta tullaan palkitsemaan asiaankuuluvin pokaalein ja tuotepalkinnoin jotka julkaistaan myöhemmin. Viikonlopun aikana tullaan myös jakamaan yllätyspalkintoja erilaisissa hyvää fribahenkeä osoittavissa kategoriassa!

Cityfrisbeegolf ei ole PDGA:n alainen turnaus, eikä mikään muukaan virallinen kilpailu. Pidetään siis rento meininki ja hyvä mieli mukana jokaisessa kisassa!

Pelaajia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.
Kisapäivä tullaan viemään läpi säästä riippumatta.

Kilpailu tullaan valo- ja videokuvaamaan, ilmoittautumalla kilpailuun hyväksyt kuvatuksi tulemisen. Jos et halua, että kuvia joissa esiinnyt julkaistaan Cityfrisbeegolf Tourin Facebookissa, YouTubessa tai muissa markkinointikanavissa, ota erikseen yhteys tapahtumajärjestäjään.